Saavutuksia!

1.12.2016 - 12:24 / rasvavihannes.


001

Kategoria: elämismaailma.5 vastausta - “Saavutuksia!”

 1. Hilda Kirjoittaa:

  Mau, mihin päin Japania oot menossa vaihtoon? Jos kaipaat epämääräisiä tuttavuuksia, olen itse menossa vuodeksi vaihtoon Tokioon maaliskuun lopusta lähtien :) (Jos siis kaikki paperi- yms. asiat menee niin kuin pitääkin)

 2. rasvavihannes Kirjoittaa:

  Ah eikä, olis ihan super! Mä olisin menossa Kiotoon myös maaliskuun lopusta, mut ainoastaan puoleksi vuodeksi. :–)

 3. Hilda Kirjoittaa:

  Oi, Kioto on kiva! Mihin kouluun/yliopistoon/asiaan siellä oot menossa?

  Mut Tokiossa tarjoan mielelläni seikkailuseuraa ja mahdollisesti myös majoituspaikkaa, mikäli saan kaikki asumishässäkkäni onnistuneesti onnistumaan ^_^

 4. rasvavihannes Kirjoittaa:

  Oon menossa Kyoto Seika Universityyn maalausta opiskelemaan Taikin (Aallon) kautta! Minne sä menet Tokiossa? Ja ehdottomasti voidaan treffata! Ja tukea toisiamme henkisesti… :—D Oot ilmeisesti käynyt Japanissa aiemminkin? Mulla kun ei ole mitään kokemusta saati kielitaitoa, heh heh…

 5. Hilda Kirjoittaa:

  Cool! Meidän koulusta on menossa yksi 3D-ihminen kans Kiotoon, mut ymmärtääkseni kyseessä on eri yliopisto. Itse oon menossa opiskelemaan Media Art and Designia (ts. graafista suunnittelua) Joshibi University of Art and Designiin :)

  Olin aiempien opintojen yhteydessä vuoden verran vaihdossa Tokion lähellä (2012-2013) ja kieltä opiskellut jo sitä ennen, eli jonkun verran tietotaitoa on kertynyt. Kiotosta en osaa kauheesti sanoa, kun olen käynyt siellä vaan kerran, mut noin yleisesti Japani-elosta osaan ehkä jotain kertoa, jos sulla on jotain polttavia kysymyksiä ^^ Ja kaikki henkinen tuki on aina jees! Voitais verkottautua vaikka facebookissa, jos se ei olis liian kummaa :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus